Начало Vitacer

Vitacer

Vitacer е нова марка, специализирана в производството и продажбата на керамични стенни и подови плочки. Целите на производителя са разработване на солидна непрекъснато нарастваща гама от модерни продукти, като същевременно  се гарантира ненадминато качество и обслужване.

За постигането на тази цел са направени значителни инвестиции в технологии в търсене на нови по-продуктивни работни процеси. 

В съответствие с кандидатурата си за пускане на иновативни продукти и системи с най-високо качество, Vitacer е пионер в продажбата на 20 мм дебели керамични плочки.

В централния си офис на Vila-real в Кастелон, Vitacer произвежда и разпространява различни видове гранитогреси и стенни плочки с бяло тяло в различни формати и покрития. Благодарение на висококачественото обслужване и широкия избор на продукти, името на марката е готово да изгради водеща репутация в световния сектор керамични плочки.

Назад
4 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители