Начало Takceram

Takceram

Takceram Tile Manufacturing Co. започва да произвежда своите продукти от 1995 г. насам, едновременно с водещи фирми от индустрията в Европа. Марката произвежда и доставя на национални и международни пазари настилки с капацитет от 3 милиона квадратни метра от различни гранитни плочки (сол пипер, разтворима сол, агломерация) и порцеланови плочки с глазура (непрозрачна глазура, лъскава глазура и полирана глазура) в различни дизайни и цветове с размери 30х30, 30х90, 40х40, 50х50 и 60х60 см, с най-високи качества и отлични свойства като киселинноустойчиви, ниски нива на абсорбция на вода, високи абразивни якости, високи якости на опън и добра устойчивост при ниски и високи температурни условия в съответствие с изискванията на потребителите и в съответствие с националните и международните стандарти, в крак с последните разработки и постижения на керамичната и керамичната промишленост и използването на най-добрите суровини.


Наслаждавайки се на подобен произход и притежаващи национални награди и сертификати за всичките си продукти, Takceram Tile Manufacturing Co. получи сертификати за ISO система за управление и гарантиране на качеството и успя да постигне различни отличия като едни от тях са: „Примерният износител на страната”, „Примерно звено, избрано от Институт по стандартизация ”, “ Примерно звено на индустрията на страната ”. 

Назад
3 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители