Начало Marazzi

Marazzi

Marazzi е най-известната марка в производството на керамични плочки. Присъстващa в повече от 140 страни , тя е призната като синоним на качествени керамични плочки и символизира най-доброто от италианския стил и производство в сектора на интериорната декорация и дизайна.

Marazzi е основана през 1935 г. в Сасуоло . Компанията се превърна в един от най-добрите международни центрове за създаване на най-съвременни керамични плочки от висок клас.

Всъщност Marazzi е отговорен за основните технологични, процеси и дизайнерски иновации в производството на керамични плочки – някои от които са се превърнали в основни етапи в историята на съвременната керамика – които превърнаха компанията в еталон за цялата индустрия в световен мащаб.

Неизменен усет за изследване и експериментиране , способност за прогнозиране и реагиране на промените и развитията в начина на живот, архитектурата и дизайна , както и приоритизирането на околната среда и устойчивостта. Това са силните страни, които позволиха на Marazzi да се издигне до върха на своята индустрия, в Италия и в международен план, и постоянно да утвърждава своето лидерство.

Назад
2 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители