Начало GPD

GPD

Търговската марка известна като GPD е създадена през 1978 г. Тя има дълбоко вкоренено и значимо място на целия турски пазар за производство на различни арматури за баня и кухня, кранове и вода, газ, радиаторни клапани и съединения, произведени с месингови суровини с горещо пресоване и леене под налягане. GPD произвежда всички продукти в собствена сграда, разположена в Истанбул-Бейликдузу, на площ от 12 000 м2, която е със затворена площ от 3 000 м2 . Отделно от това има и друга компания, наречена Polatlar Otomat San. A.Ş в рамките на фабриката за производство на автоматични материали.

Всички производствени и управленски служители работят с екипен дух. Всеки ден, фирмата развива своите технологични инвестиции, производствен капацитет и качествено изпълнение. Следователно; тя разработва своите продукти, като проектира чисто нови модели по посока на изискванията на клиентите с паралела на новото поколение. Компанията, притежаваща сертификата за TS ISO 9001: 2008, който е под потвърждението на TUV.

Основните цели на GPD са: удовлетвореност на клиентите и модерно предприемачество.

Продуктите, които се произвеждат от компанията, имат сертификат от ТУРСКИ СТАНДАРТНИ ИНСТИТУТ и се подлагат на 100% тестове на етапа на сглобяване.

Основната суровина, която е месинг с медна сплав (CuZn39Pb3), се оформя с процеса на горещо коване и леене под налягане, след което се прехвърля в различни машини и CNC машини по реда на обработката. Тези продукти, които са обработени, са с полиране на шлайфане и хромиране. След този процес те се изпращат в монтажното звено за процеса на сглобяване.

По време на работния процес служителите на отдела за контрол на качеството контролират обработката на продуктите, като използват някои сертифицирани инструменти за измерване на калибриране (различни видове зъбни уреди, шублери и микрометри), които ще предотвратят дефектирането на продуктите.

В етапа на сглобяване се извършват 100% контроли за функция и дебит на налягането. Арматурите (кранове, смесители) се тестват с 8 бара за налягане с вода и с 5 бара се тестват с въздух за непротичане. Всички произведени от фабриката продукти са издържани на налягане от 25 бара.

 

Назад
1 Продукт Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители