Начало AQUAGRIF

AQUAGRIF

AQUAGRIF


Aquagrif SL е семейна компания, основана през 1992 г. с 25-годишен опит в сектора за пречистване на води. Тя произвежда и предлага на пазара смесители за баня, смесители за кухня, системи за вана и душ, хидротерапия, душ колони, аксесоари за баня и др.

Седалището на компанията е в Sant Joan Despí (Барселона) със съоръжения, простиращи се на повече от 3000 квадратни метра, разпределени в офиси, сглобяема верига, научноизследователска и развойна дейност, дизайн, контрол на качеството (изпитателна лаборатория) и логистика.

Марката AQG предлага широка гама от продукти, винаги адаптирани към нуждите на клиентите и в челните редици на последните тенденции на пазара, постигайки възможността да предлага оптимални решения за банята.

В наши дни AQG преминава през процес на интернационализация и разширяване, като се адаптира към нуждите на всеки пазар, за да предлага всички продукти на международно ниво.

Назад
112 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители