Начало AQUAGRIF

AQUAGRIF

AQUAGRIF


Aquagrif SL е семейна компания, основана през 1992 г. с 25-годишен опит в сектора за пречистване на води. Тя произвежда и предлага на пазара смесители за баня, смесители за кухня, системи за вана и душ, хидротерапия, душ колони, аксесоари за баня и др.

Седалището на компанията е в Sant Joan Despí (Барселона) със съоръжения, простиращи се на повече от 3000 квадратни метра, разпределени в офиси, сглобяема верига, научноизследователска и развойна дейност, дизайн, контрол на качеството (изпитателна лаборатория) и логистика.

Марката AQG предлага широка гама от продукти, винаги адаптирани към нуждите на клиентите и в челните редици на последните тенденции на пазара, постигайки възможността да предлага оптимални решения за банята.

В наши дни AQG преминава през процес на интернационализация и разширяване, като се адаптира към нуждите на всеки пазар, за да предлага всички продукти на международно ниво.

Назад
87 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители

Магазина няма да работи от 28.09 до 02.10.2023г. Всички направени онлайн поръчки ще бъдат обработени на 03.10.23 г

Магазина няма да работи от 28.09 до 02.10.2023г. Всички направени онлайн поръчки ще бъдат обработени на 03.10.23 г