Начало Структури за вграждане

Структури за вграждане

Структурите за вграждане са иновативно съвременно решение за санитарните помещения, към което има голям интерес от страна на нашите клиенти. В МАКЕНЗИ ние предлагаме широка гама от структури за вграждане като всички те задължително са съобразени с най-новите тенденции в проектирането на модерните бани.

Какво е нyжно да знаете за структурите за вграждане ?

Структури за вграждане 1
Структури за вграждане - Вземете от нас!

При започването на нов строеж за баня или ремонт на вече съществyващи такива, едно от първите неща, за които следва да се помисли, е дали желаете да поставите окачена тоалетна , мивка или биде (в този слyчай се монтират структури за вграждане ) или предпочитате да не вграждате конструкции в стените и съответно ще се спрете на стандартен  моноблок. Също така, дали ще се постави душ за вграждане или само колона с душ батерия.  От всичко това зависи изграждането на цялостната ВиК система. Това решение е определящо и за прокарването на канала на подходящото за целта място и за извеждането на топлата и студената вода.

Устройството на структурите за вграждане

За да се вземе информирано и правилно решение е добре да се познава поне в общи линии yстройството на структурите за вграждане и кое ги прави толкова практични и функционални. Тъй като на пазара се предлагат много и различни по вид и марка структури за вграждане, потребителите често се затрудняват с избора, особено ако не са наясно какви са техните разлики.

Един от елементите на структурите за вграждане е металната рамка на модула. При различните модели структури за вграждане тя е с различен размер. Производители като Grohe, Geberit, Roca, Ideal Standard, Vidima, Viega произвеждат основно два размера структури за вграждане –  широки структури за вграждане с ширина 50 см и тесни структури за вграждане с ширина между 35 и 40 см.Големината на металната рамка има значение ако структурите за вграждане ще се монтират в банята на съвсем малка стена – в този слyчай големината й би предопределила големината на другите артикули стоящи до структурите за вграждане. Такъв друг артикул може да бъде например мивка за баня. При това положение разликата в ширината на модулите при различните модели структури за вграждане ще дадат отражение на функционалността на мивката – доколко тя ще бъде удобна за ползване.

Следващият елемент от цялостния модул на структурите за вграждане е казанчето. В обичайния слyчай всички структури за вграждане побират също като стандартния моноблок по 6 литра вода в казанчето си като от бутона на структурите за вграждане се избира дали да се употребят 3 или 6 литра (две степени на избор) в зависимост от вашите потребности. Казанчето на структурите за вграждане се произвежда от хомогенен материал, който се надува под налягане, а не се лепи, за да се предотврати риска от протичане.

Структури за вграждане 2
Структури за вграждане - Разгледайте при нас!

Друг елемент на всички структури за вграждане е пълнещият и изпразващ механизъм. При структурите за вграждане Grohe, бутонът има специален пневматичен механизъм, който нагнетява въздух за повдигане на поплавъка, докато при структурите  за вграждане на другите производители има механичен бутон. Именно активиращият бутон обикновено е причина за съществените разлики в цените на структурите за вграждане поради това, че може да бъде изработен от различен материал. Масовите бутони са направени от пластмаса по-популярна като ABS и са доста надеждни. По-скъпият вариант са металните бутони (хромирани или матирани), но се предлагат също и бутони от стъкло, като стъклото може да бъде в различни цветове и шарки. Бутоните на структурите за вграждане могат да са със сензорно управление или дори със собствено осветление, което очаквано дава отражение в цената на структурите за вграждане .

Към структурите за вграждане ще споменем и крепежните части, които са неизменно включени в комплекта.

Какви структури за вграждане можете да откриете при нас?

Ние предлагаме структури за вграждане за окачени тоалетни, окачени бидета, мивки, писоари.

Структурите за вграждане са предназначени за поставяне към стена, под или преградна стена (сyхо строителство).


Нашите структури за вгражданемогат да се закупят с допълнителни аксесоари към тях като:шумоизолация и Fresh рамка. Шумоизолацията допълнително изолира звука от казанчето, а фреш рамката позволява да отваряме бутона на структурата за вграждане и да слагаме таблетки за дезинфекция на тоалетната чиния.

Възползвайте се от готовите ни промоционални предложения в категорията ПРОМО КОМПЛЕКТИ СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ. Там ще намерите структури за вграждане, съчетани с окачени тоалетни с различна форма и вид отмиване в комбинация с обикновен капак или седалка и капак със забавено падане, промо комплекти със смесител и конзолна тоалетна с бидетна арматура и много други интересни предложения с най-изгодната за Вас цена.

Нашите структури за вграждане се произвеждат в България, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Китай, Тyрция, Чехия. Цените на структурите за вграждане варират междy 250 и 846 лв.

Допитайте се до нашите консyлтанти при избора на структури за вграждане

Структури за вграждане 3
Структури за вграждане - Макензи

Тъй като знаем, че изборът на структури за вграждане е съществен елемент при старта на една нова баня, ние се стремим да оказваме в максимална степен помощ на клиентите ни при вземането на това решение. Нашият перфектно обучен персонал е  изцяло на ваше разположение и е готов да ви се притече на помощ с ценни съвети относно всички въпроси, свързани с удачния избор и съчетаване на структурите за вграждане . Консyлтантите ни ще ви обърнат внимание на особеностите, които следва да се имат предвид при поставянето на структурите за вгражданев баните, ще ви окажат съдействие с цялостното им вплитане в интериора на вашия дом или офис.

Доставка на структурите за вграждане

Ние се стремим цените на структурите за вграждане  в нашия каталог да бъдат едни от най-конкурентните на българския пазар. Редовно правим онлайн промоции и разпродажби, имаме отстъпки за редовни клиенти, предлагаме и артикули с безплатна доставка. На нашия сайт можете да се информирате подробно за последните новости, препоръчаните продyкти и текyщите изгодни предложения.

След като направите вашия избор на структурите за вграждане,можете да избирате между няколко варианта за доставка – директно от търговския ни обект в София, с куриерска фирма или с опцията „купи онлайн и вземи от магазина”. Заявките през сайта ни се правят много лесно като сме предвидили също и бърза поръчка без нужда от регистрация, но при желание от Ваша страна можете да си направите такава, за да си спестите време при следващо пазаруване.Заповядайте при нас!

 

Какво е нyжно да знаете за структурите за вграждане ?

Устройството на структурите за вграждане

Какви структури за вграждане можете да откриете при нас?

Допитайте се до нашите консyлтанти при избора на структури за вграждане

Доставка на структурите за вграждане

Назад
98 продукта Филтри
Сортирай:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по:
A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast Alpi Alvand Anka Seramik Aparici Ceramica Aqua Terra Aquanit Arcana Ceramica Argenta Ceramica Awenta Azulejos Alcor Baldocer Ceramica Belmar Ceramicas Betas Seramik BOCCHI Cerabella Ceracasa Ceramica Ceramica Fiore Ceramica Gomez Ceramica Paradiz Ceramiche Brennero Ceramiкa Color Ceranosa Ceramica Cersanit Chic Tiles Cicogres Cifre Codicer Colortile Cotto Tuscania D & C Decovita Dom Ceramiche Dual Gres Dura Tiles E.C.A Ege Seramik El Barco Emigres Emotion Ceramics ESPE Fanal Fat FAYANS FERRO Fioranese Ceramica Flaviker FORMA VITA Gayafores GEBERIT GEDY Geotiles  GPD GROHE Halcon HANSA HANSGROHE HOF Ibero Porcelanico IDEAL STANDARD IDEVIT INAX Inter Ceramic ITT Ceramic Kai Group Kapitan Keraben Keros Ceramica Kludi KOLO Kutahya Seramik La Platera M&Z Rubinetterie Mainzu Ceramica Makena Mallol Mapei METRON Metropol MIRA MIRO Monopole Ceramica New Tiles Newarc Novogres Omnia Ceramica Oneker OSET Pamesa Ceramica Paradyz Ceramica Porcelanite Dos QUA Ragno Rino ROCA ROCERSA Saloni Ceramica Sanotechnik SAY SCHELL Seramiksan Ceramic Seranit Seranova Seramik SEREL STN Ceramica Takceram Tau Ceramica Teka Termal Seramik Totalgres Tubadzin UNDEFASA Unicer Ceramica Unicom Starker Usak Seramik Valentia Ceramics Velbon Vicard VIDIMA Viega Visota Vives Yuksel Seramik Yurtbay Seramik Други ( Мебели за баня ) Други (Санитарен фаянс) Други (Смесители) Макензи Танушев Триано Всички
Производители