Начало Новини YURTBAY SERAMIK - КАЧЕСТВО КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

YURTBAY SERAMIK - КАЧЕСТВО КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

     От началото на 2012 година фирма МАКЕНЗИ ООД разшири своето сътрудничество с турската фабрика YURTBAY SERAMIK и стана вносител на част от продукцията и (теракота, фаянс, гранитогрес, облицовъчни плочи).                              Компанията  YURTBAY SERAMIK е един от най-модерните заводи в света на керамиката. Фабриката е създадена през 1999 година и от тогава до сега с квалифициран екип от специалисти и голямо дизайнерско студио всеки ден подобрява качеството на продуктите си.

     В резултат на ежегодни инвестиционни средства производителноста на компанията през 2005г. достига 19 млн. кв. м. продукция.

     YURTBAY SERAMIK се е  фокусирала върху стандарти и отговаря на изискванията на ISO TOM-9001:2000. Фирмата е сертифицирана по системата TUV CERT IMORD, продуктите са произведени в съответствие със стандартите EN TS YURTBAY SERAMIK.

     Фирма МАКЕНЗИ се надява, че новите модели плочки за баня, теракот, гранитогрес, олицовки ще могат да задоволят Вас като клиенти и Нас като изпълнител на желанията Ви.

 

 

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители