Начало Новини С какво смесителят за баня с термостат е по-добър  от традиционния смесител?

С какво смесителят за баня с термостат е по-добър  от традиционния смесител? | Makenzi

Търсенето на подходящ смесител за баня може да бъде дълъг и много объркващ процес. Ако искате максимален комфорт, надеждност и безопасност, можете да изберете смесител за баня с термостат! Вижте какви са неговите основни характеристики и предимства спрямо традиционния смесител.

Смесител за баня с термостат:

Този вид смесител може да се поставя на мивка, душ или вана. Смесителят за баня с термостат ви позволява бързо и лесно да регулирате температурата на водата. Той ви дава възможност предварително да му зададете желаната температура, след което той сам се грижи за поддържането ѝ. Това ви гарантира удобство и безопасност.

Смесител за баня с термостат 1
Смесител за баня с термостат

Смесителят за баня с термостат има лесно управление

Единственото, което трябва да направите, преди да започнете да се миете, е да изберете температура на водата. Тази функция ви спестява време и създава комфорт при използване. Дори при промяна в налягането или температурата на водата, смесителят без проблем регулира подаването само за части от секундата.

Смесителят за баня с термостат пести вода

Всеки, използвал традиционен смесител, знае, че понякога е необходимо много време, докато настроите желаната температура на водата. Помислете колко вода губите всеки път, когато си взимате душ или просто си миете ръцете? Смесителят за баня с термостат е решение на този проблем. Когато му зададете необходимата температура, водата е подходяща за използване веднага след пускане на кранчето. Освен това някои модели имат бутон, с който да регулирате дебита. Всички тези предимства на смесителя за баня с термостат могат да намалят месечните ви сметки за вода.

Смесителят за баня с термостат гарантира безопасност

Сигурно на всеки от вас се е случвало да се изгори при пускане на топла вода от смесителя. Усещането е много неприятно, а за малки деца – дори опасно. Смесителят за баня с термостат предотвратява точно такива ситуации. Той, не само че може да бъде програмиран с безопасна температура, но и сам да се грижи за нейното поддържане! Дори, ако някой друг неволно пусне топла или студена вода, смесителят веднага ще реагира, за да запази зададената температура.

Смесител за баня с термостат 2
Смесител за баня с термостат предимства

Смесител за баня с термостат – още предимства

При избора на смесител се доверявайте на утвърдени производители. Повечето модели смесител за баня с термостат имат Cool Body технология, която не позволява прекомерно нагряване на външните повърхности. По този начин се гарантира 100 % безопасност и предпазване от изгаряне.

Качественият смесител за баня с термостат има температурен ограничител до 43 °C. В зависимост от модела температурата може да варира. Това е особено полезно, ако имате малки деца. Дори при случайно спиране на студената вода, смесителят прекъсва горещата вода, за да се гарантира вашата безопасност.

CLICK затварящият се механизъм помага да се намали ненужният разход на вода. Можете да изберете смесител и с бутон SmartControl за регулиране на дебита. За още по-голямо удобство, някои от моделите имат и интегрирана сапунера.

Дори първоначалната инвестицията за смесител за баня с термостат да е по-висока от тази на традиционен смесител, вие си гарантирате дълги години надеждност, комфорт и безопасност!

 

Смесител за баня с термостат
Смесителят за баня с термостат има лесно управление
Смесителят за баня с термостат пести вода
Смесителят за баня с термостат гарантира безопасност
Смесител за баня с термостат – още предимства

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители