Начало Новини С какво да се съобразите при избора на аксесоари за тоалетна?

С какво да се съобразите при избора на аксесоари за тоалетна? | Makenzi

Вече сте приключили ремонта в банята и тоалетната, и ви остава само да изберете подходящите аксесоари? Тогава избирайте внимателно, тъй като те ще завършват целия облик на помещението.

Аксесоари за тоалетна 1
Аксесоари за тоалетна - четка за тоалетна

Какво да направим преди избора на аксесоари за тоалетна?

На първо място, трябва да разгледате добре тоалетната и да анализирате оформлението ѝ и  свободното пространство, с което разполагате. В началото се поставят най-обемните неща – тоалетната чиния, ако имате мивка и смесител, огледало и т.н. След това изберете къде да поставите аксесоарите за тоалетна, какъв вид да бъдат и в  каква форма, така че да са възможно най-практични и удобни. Разбира се, аксесоарите за тоалетна също трябва да са естетически издържани, защото са важна част от обзавеждането.

Аксесоари за тоалетна в един стил

Аксесоарите за баня, както и аксесоарите за тоалетна, е добре да са в един стил, от един комплект. Така не само ще се съчетаят един с друг, но и ще хармонират на визията на санитарните помещения. Аксесоарите за тоалетна най-често са изработени от дърво, бамбук, пластмаса или неръждаема стомана.

Вижте кои са основните аксесоари за тоалетна, от които бихте имали нужда и какви видове се предлагат.

Аксесоари за тоалетна 2
Аксесоари за тоалетна - сапунерка

Аксесоари за тоалетна, от които имате нужда:

·       WC държач за хартия – сигурно това е сред първите неща, които ви изникват в съзнанието, щом чуете аксесоари за тоалетна. Държачът може да бъде стоящ или монтиран за стената. Може да има капак, който покрива хартията, така че да не се мокри и замърсява. Държачът за хартия е един основните аксесоари за тоалетна, който се използва най-често, затова изберете дизайн, който ще ви е максимално удобен.

·       Четка за тоалетна – тя може да е стояща или закачена за стената. Предлагат се модели, които са затворени, така че самата четка да не се вижда. Това придава по-изчистен и елегантен вид. Имайте предвид, че четката е сред аксесоарите за тоалетна, които се подменят най-често.

·       Сапунерка – поставянето на този аксесоар зависи от това дали имате мивка в тоалетната. Сапунерката е удобна за съхранение на твърди сапуни като ги остава сухи, без да задържа излишна вода.

·       Дозатор за течен сапун – вместо всеки път да купувате течен сапун с помпичка, можете просто да поставите дозатор за течен сапун, който само да зареждате. Така всички аксесоари за тоалетна ще бъдат в един стил, без да има излишни опаковки, които да нарушават хармоничната визия.

Аксесоари за тоалетна 4
Аксесоари за тоалетна - закачалки за хавлия

·       Закачалки за хавлия – щом имате мивка в тоалетката, ще имате нужда от място, на което да поставяте хавлията за ръце. Закачалките са сред аксесоарите за тоалетна, които имат най-много видове. Те могат да са под формата на кука, халка, единична или двойна пръчка или държач за кърпи. Изборът зависи от пространството, с което разполагате.

Аксесоарите за тоалетна играят важна роля за определяне на настроението, стила и цялостния облик на помещението. Избирайки правилните аксесоари, вие можете максимално да усвоите пространството и да направите тоалетната по-уютна, елегантна, минималистична или пък пълна с интересни детайли. Аксесоарите за тоалетна са вашето силно оръжие в интериора. При нужда от помощ в избора се консултирайте със специалисти, които да ви насочат.

Какво да направим преди избора на аксесоари за тоалетна?
Аксесоари за тоалетна в един стил
Аксесоари за тоалетна, от които имате нужда

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители

Магазина няма да работи от 11.04 до 15.04.2024г.

Всички направени онлайн поръчки ще бъдат обработени на 16.04.24г