Начало Новини Рока България АД - FAYANS

Рока България АД - FAYANS

         Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабриката в гр. Каспичан.Компанията прави значителни инвестиции в производството, а именно: внедряване на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството на околната среда.

        Днес Roca е най - големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан е една от най - модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан. От 2005 г. фабриката на Рока България в гр. Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001 : 2000, а от 2009 г. притежава и сертификат ISO 14001 : 2004 за въведената система за управление на околната среда. Освен Fayans, Рока България АД предлага на българския пазар и марките : Roca и Laufen.

        Завода на Рока България АД  в гр. Каспичан е най - големия завод на Roca Group за производство на санитарен порцелан на Балканския полуостров. За милиони хора по света Roca е синоним на качество и сигурност. Доверието на потребителите е най - важният актив на Roca Group и поради тази причина всички продукти на компанията преминават през специализиран контрол във всеки етап от производствения цикъл, отговарящ на стандартите за качество на Roca. Така Fayans осигурява качество и комфорт в българските бани на най - високо ниво.

Намерете многообразие от мебели за баня в нашия каталог.

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители