Начало Новини Плочки за баня

Плочки за баня

Италия и Испания са едни от  най-добрите производители на плочки за баня , гранитогрес, теракота, стъклокерамични мозайки.

България също е голям производител на плочки за баня  KAI и Ceramix са  две фирми,  с традиции в изработката на плочки за баня. Испанската компания  Keros построи завод край Русе.

KAI Group е най-големият производител на керамични плочки и единственият производител на гранитогрес в България. При разработването на своите модели KAI Group следи световните тенденции в налагането на нови формати, размери и декори в различни цветови гами и ги прилага, пречупвайки ги през специфичните особености и изисквания на българския пазар. Продуктовата гама предлага богат избор от плочки за баня и декоративни елементи за всеки вкус.

KAI Group, като специализирана компания в областта на производството на стенни и подови керамични плочки, включително декоративни елементи към тях – фризове и центрове, както и керамични плочки с ниска водопоглъщаемост за външно полагане – гранитогрес, винаги избира за свои партньори най-добрите в бранша. Инсталираното технологично оборудване е доставено от водещи италиански компании, а в производство се влагат най-добрите български суровини и материали с изключение на фритите и багрилата, които са внос от водещи западноевропейски фирми. Благодарение на умелото съчетание на модерно оборудване с традициите на българското производство KAI Group предлага на своите клиенти богат избор и гарантирано качество. „Хан Аспарух” АД и „Хан Омуртаг” АД са единствените български производители на стенна и подова керамика, сертифицирани по ISO-9001.

С течение на години, българските плочки за баня, достигнаха едно доста добро ниво, Keros разбира се, се представят най-добре, все пак са дъщерна фирма на испанкия завод,, оборудването, за производство са последна дума на техниката, въобще целия завод е нещо наистина специално и съвсем закономерно техните плочки за баня са наистина нещо качествено. Производство на Keros България е само и единствено от бяла глина.

 

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители