Начало Новини Луксозни аксесоари за баня – видове и предимства

Луксозни аксесоари за баня – видове и предимства | Makenzi

Аксесоарите за баня не са лукс, а необходимост. Освен функционални, те са много красиви и отлично допълват интериора. Ако държите на високото качество, изберете луксозни аксесоари за баня. Вижте нашите предложения и как да ги съчетаете, за да превърнете банята си в едно разкошно място!

Луксозни аксесоари за баня  1
Луксозни аксесоари за баня - държач за зъби

Луксозни аксесоари за баня - етажерки

Етажерките не са просто място за съхранение, но и част от интериора. Обикновено се поставят под огледалото и около душа, но вие винаги можете да експериментирате. Етажерките ще ви помогнат да усвоите празното пространство по възможно най-добрия начин. Освен това са изработени от материали, които са изключително устойчиви и не ръждясват.

Луксозни аксесоари за баня - дозатор за сапун

Първокласният дозатор за сапун превръща миенето на ръце в интересно преживяване. Можете да изберете такъв, който работи със сензор и сам подава необходимото количество сапун, без да го докосвате. Освен удобни за използване, този тип луксозни аксесоари за баня гарантират и много по-висока хигиена.  Те се предлагат в различни и вълнуващи дизайни, така че да се съчетават с всякакви стилове.

Луксозни аксесоари за баня - сапунерка

Най-досадното нещо при използване на твърд сапун е неговото съхранение. Луксозните аксесоари за баня, сред които е и сапунерката, ще ви спаси от този проблем. Тя няма да позволи на сапуна да се кисне в останалата у него вода, а ще го съхрани сух и безопасен до следващото му използване. Можете да поставите луксозната сапунерка до мивката или близо до душа. Предлагат се такива със стенен монтаж, както и стоящи, които спокойно можете да поставите върху мивката или плота в банята.

Луксозни аксесоари за баня  2
Луксозни аксесоари за баня - видове

Луксозни аксесоари за баня – закачалки

Закачалките за хавлии също могат да бъдат сред луксозните аксесоари за баня, които да допълнят интериора ви. Предлагат се в различни стилове, форми и цветове. Ако сте решили да монтирате закачалките зад вратата, внимавайте тя да не се удря в тях. За целта можете да поставите ограничител зад вратата, който ще запази стената и закачалките непокътнати.

Луксозни аксесоари за баня – държач за четка за зъби

Държачът за четка за зъби е един от най-важните аксесоари във вашата баня, тъй като в помещението се развиват най-много бактерии. Причина за това са високите влажност и температура. Можете да предпазите четката си за зъби от вредни микроби и бактерии като използвате луксозен държачът за четка за зъби. Той предлага елегантно съхранение, дори на няколко четки за зъби едновременно, които остават чисти, сухи и безопасни до следващото им използване.

Нашите съвети при избор на луксозни аксесоари за баня са: винаги да проверявате произхода им и да заложите на комплект в един стил, за да постигнете хармонична атмосфера в банята!

Луксозни аксесоари за баня  3
Луксозни аксесоари за баня - етажерки

Луксозни аксесоари за баня - осветление

Има няколко вида осветление, което можете да поставите в банята. То се дели на – светлини за стени, за таван, осветление за душа и за огледалото. Можете да изберете луксозни аксесоари за баня, които имат много функции и атрактивен дизайн. Те дават възможност за регулиране силата на светлината. Освен това луксозните аксесоари за баня, свързани с осветлението, имат много по-дълъг живот.

Луксозни аксесоари за баня - етажерки
Луксозни аксесоари за баня - дозатор за сапун
Луксозни аксесоари за баня - сапунерка
Луксозни аксесоари за баня – закачалки
Луксозни аксесоари за баня – държач за четка за зъби
Луксозни аксесоари за баня - осветление

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители