Начало Новини Кухненски смесител Eurocube - Grohe

Кухненски смесител Eurocube - Grohe

Създаден да направи вашата кухня уникална, вдъхновен от правите линии и изчистения интериор, кухненският смесител Eurocube вече е на разположение за поръчка.

Водещ съвременен дизайн
 Както подсказва името, геометричният дизайн акцентира изцяло върху квадратните форми. Ръкохватката изпъква със своите приковаващи погледа очертания, за да пречупи строгата линия, олекотявайки и омекотявайки цялостния облик на смесителя. Със своите прецизно изработени чисти форми и безупречно гладки повърхности, постигнати с технологията GROHE StarLight®, Eurocube е перфектният съпровод на кухните в архитектурен стил.

С поглед към бъдещето
 Моделът с висок чучур е първият кухненски смесител, пуснат в колекцията за кухни Eurocube. През 2012 ще бъде пуснат в проажба и смесител с висок чучур с изтеглящ се душ и две дизайнерски решения със средна височина, с и без изтеглящ се душ.

Авангардни технологии

 Естествено, кухненската серия Eurocube носи предимствата на две от нашите водещи технологии: GROHE SilkMove® за удобен и прецизен контрол на ръкохватката и GROHE StarLight® за ослепителен блясък, устойчив на замърсявания и потъмняване.

Уникален квадратен дизайн в целия дом
 Новият дизайн се отличава със същото внимание към детайла и минималистичния дизайн, както колекцията Eurocube за баня, за да осигури цялостно решение с „квадратен дизайн“ за домове в стил Cosmopolitan.
 

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители