Начало Новини Как да изберем комплект аксесоари за баня и какво включва той?

Как да изберем комплект аксесоари за баня и какво включва той? | Makenzi

Вече сте ремонтирали банята и се нуждаете от финални щрихи, за да я завършите? Истината е, че точно детайлите придават уют в интериора. В случая имате нужда от аксесоари за баня. Заложете на практични, надеждни и стилни решения. За целта можете да изберете комплект аксесоари за баня, защото така всички елементи ще бъдат в един стил.

Тъй като банята е много по-малка от другите стаи в дома ви, тук предизвикателството в избора на детайлите е най-голямо. За да се справите по-лесно с него, ние препоръчваме да изберете цял комплект аксесоари за баня. Така няма да изпадате в ситуация, в която закачалките не съответстват на сапунерката, държача за чаша и сета за WC.

Kомплект аксесоари за баня  1
Какво включва комплектът аксесоари за баня

Комплектът аксесоари за баня най-често включва:

·       Закачалки – на тях можете да окачите хавлиите за лице, ръце и тяло, или пък халата си. Закачалките могат да са под формата на куки, пръчки или  халки и са едни от важните елементи от комплекта аксесоари за баня.

·       WC хартия държач – на него можете да поставите тоалетната хартия, без да притеснявате, че ще падне. Държачът също е сред задължителните елементи от комплекта аксесоари за баня.

·       WC четка за тоалетна и държач – те могат да бъдат директно поставени на пода или монтирани за стената. Не пропускайте този важен елемент от обзавеждането, който е част от комплекта аксесоари за баня.

Kомплект аксесоари за баня  2
Съвети при избора на комплект аксесоари за баня

·       Сапунерка – върху нея можете да поставите твърди сапуни. Преценете дали има нужда от нея при избора на комплект аксесоари за баня.

·       Дозатор за течен сапун – има помпичка за по-лесно използване. В него можете да налеете какъвто желаете течен сапун.

·       Държач за чаша – обикновено е фиксиран за стената. В чашата можете да поставите четките и пастата за зъби, или други хигиенни материали.

Kомплект аксесоари за баня  3
Kомплект аксесоари за баня - материал

Съвети при избор на комплект аксесоари за баня:

·       Преценете от какво наистина имате нужда при избора на комплект аксесоари за баня  - като за начало ви съветваме да разгледате банята си и да решите кои са аксесоарите, които ви трябват. Съобразете се с наличното пространство. Преценете коя форма на закачалките би била най-удачна, дали се нуждаете от сапунерка или от дозатор за течен сапун, какъв да бъде WC сетът.

·       Изберете материал за вашия комплект аксесоари за баня – това може да е стъкло, масивен месинг, метал, неръждаема стомана. Изборът зависи от стила на вашата баня и ефекта, който искате да постигнете.

Kомплект аксесоари за баня  4
Kомплект аксесоари за баня - функционалност

·       Помислете за функционалността на комплектът аксесоари за баня -  най-важно от всичко е те да са удобни за използване. Ако в дома ви има възрастни хора или малки деца, е добре да се съобразите и с техните нужди. Погрижете се  да имат достъп до всеки елемент от комплекта аксесоари за баня.

·       Търсете хармонията – обърнете внимание на пода и облицовките на стените. Целта на комплекта аксесоари за баня е да допълва външния вид на помещението и да подчертава неговите характеристики.

Търсете най-доброто съотношение цена- качество за вашия комплект аксесоари за баня – много клиенти смятат, че най-високата цена гарантира най-високо качество, но това не винаги е така. Можете да откриете качествен комплект аксесоари за баня на много разумна цена. Планирайте бюджета си и изберете тези аксесоари, които ще ви вършат най-добра работа!

 

Комплектът аксесоари за баня най-често включва
Съвети при избор на комплект аксесоари за баня

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители