Начало Новини Какво трябва да знаете при избора на стенни аксесоари за баня?

Какво трябва да знаете при избора на стенни аксесоари за баня? | Makenzi

Обзавеждането за баня е нещо, което не купувате всеки ден. Повечето хора го правят веднъж-два пъти в живота. Точно затова сме ви подготвили няколко основни съвета, които да ви помогнат в избора на аксесоари за вашата баня. Основно те са два вида – стоящи и монтирани на стената. Стоящите се поставят директно върху плот и се предлагат в различни цветове. Стенните аксесоари за баня се монтират много бързо и лесно. Те включват: сапунерка, дозатор за течен сапун, държач за чаша и такъв за тоалетна хартия, закачалки, огледала, лампи и WC сетове. Вижте на какво да обърнете внимание при избора на стенни аксесоари за баня!

Стенни аксесоари за баня  1
Стенни аксесоари за баня - материали

Най-добрите материали за стенни аксесоари за баня

Функционалността и дългият живот на аксесоарите зависи от материала, от който са направени. Препоръчваме ви да изберете стенни аксесоари за баня от масивен месинг с хорм-никелово покритие или такива от неръждаема стомана (инокс). Те са с най-голяма здравина и издръжливост, без да се влияят от високите нива на влажност. Когато разглеждате стенни аксесоари за баня, сигурно ще ви направи впечатление, че повече са с хромово покритие. Причината е, че то има дълъг живот и лесно се комбинира с различни интериорни стилове.

Стенни аксесоари за баня  2
Стенни аксесоари за баня - гаранция

Гаранция на стенните аксесоари за баня

Избирайте стенни аксесоари за баня на доказани марки и производители. Те са с високо качество и гаранция между  10 и 12 години. Стенните аксесоари за баня от по-висок клас имат гаранция дори до 20 години. Инвестирайки веднъж в тях, няма да се налага да си подменяте през няколко години. Стенните аксесоари за баня се използват всеки ден, затова не правете компромис с качеството им.

Стенни аксесоари за баня  3
Стенни аксесоари за баня - цветове

Цветове на стенните аксесоари за баня

Ако вече сте решили от какви допълнителни елементи има нуждае вашата баня, е време да се замислите и за детайлите. Един от тях е цветът на стенните аксесоари за баня. Съобразете се със стила, който вече сте създали в помещението. Обърнете внимание на нюансите на плочките и потърсете нещо, което да им съответства. Най-добрият вариант е стенните аксесоари за баня да допълват останалите елементи в интериора. Често клиентите избират хром гланц, тъй като той е по-универсален и пасва на различни стилове. Ако търсите нещо по-различно, можете да заложите на старо злато. При него металът е ръчно състарен, което му придава по-луксозно излъчване, но пък е по-труден за съчетаване.

Стенни аксесоари за баня  4
Стенни аксесоари за баня - монтаж

Монтаж на стенни аксесоари за баня

Щом вече сте избрали вашите стенни аксесоари за баня, е време да помислите и за монтажа. Хубавото е, че те често се предлагат със самозалепващи се ленти 3М от най-висок клас. Това ви дава възможност да ги поставите, без да пробивате стените и без да се притеснявате, че аксесоарите ще паднат. Двойната лепяща лента се поставя бърз и лесно, освен това не се разлепва от високата влажност и другите фактори, на които е подложена в банята. Разбира се, винаги можете да монтирате стенните аксесоари за баня по традиционния начин – с винтове от неръждаема стомана и дюбели. Каквото и да изберете, надеждният монтаж на стенните аксесоари за баня е гарантиран!

 

Най-добрите материали за стенни аксесоари за баня
Гаранция на стенните аксесоари за баня
Цветове на стенните аксесоари за баня
Монтаж на стенни аксесоари за баня

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители