Начало Новини ИНТЕРИОР ЗА МАЛКИ БАНИ

ИНТЕРИОР ЗА МАЛКИ БАНИ

Имате малка и тясна  баня! Искате да я промените дори това да е оптична измама. Ето няколко прости трика да създадете илюзия за една по -просторна баня.За малки пространства винаги е удачно и препоръчително използването на пастелени, светли и неутрални цветове. Тези цветове създават илюзия за повече пространство и светлина в банята.

 

Пода в банята

Хубаво е както стените така и пода да е светъл цвят . Ако слагате килимчета в банята нека то да е в пастелен цвят и вместо няколко е по-добре да е едно цяло по-голямо.

Огледалата в банята

Освен една необходимост огледалото е и средство да придадете на вашата баня излюзия за дълбочина и пронстранство.

Илюзия за височина

Вертикалните ивици създават впечетление за височина. Там където се срещат стените с тавана може да сложите декоративно корнизче. Вертикални шарки по стените също създават илюзия за пространство.

Мебели за банята

Избягвайте големите, груби статични мебели. Използвайте многофункционални шкафчета и рафтове. Използвайте пълноценно мястото, примерно над тоалетната чиния или огледалото може да поставите рафчета където може да си държите дребните аксесоари.
 

Разгледайте още мебели за баня!

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители