Начало Новини Душ кабини в банята

Душ кабини в банята

   Душ кабините се характеризират с простота на дизайна и разнообразие от форми, надеждност и дълготрайност. Сред голямото разнообразие от душ-кабини има евтини модели и луксозни душ кабини, изработени в различни форми и размери.
Те стават все по- предпочитани като част от обзавеждането и интериора на банята.

   Първото предимство, с което се характеризират, е спестяването на пространство в банята. Различните размери (80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm и др.) ви позволява да инсталирате душ кабини, на най- подходящото място в банята. Благодарение на душ кабината, банята ви остава суха и няма нужда от подсушаване всеки път след взимане на душ. 
Второ предимство е, че въздухът в кабината се затопля по-бързо, отколкото в цялата баня, което създава по-благоприятна среда за къпане.

   Душ кабината е абсолютно неизменна част, от банята, за тези, които се грижат за човек, който е ограничен в движението. Вградената седалка, благодарение на която можете да седнете е допълнително удобство.

   Съвременните производители предлагат душ кабини от различни ценови категории и форми. Единият вид са изчистени. В тях можете да вземете само душ. Другите са оборудвани с допълнителни екстри като: хидромасаж, турска баня, сауна, климатичен режим, инфрачервено отопление. Някои модели имат и шкафове, радио, телефон, осветление, електронен контролен панел, декоративни огледала и др.

   Коритата в повечето случаи са изработени от акрил. Тялото е направено от пластмаса или алуминий. Вратите, са изработени от прозрачно или оцветено стъкло със специално закаляване, което ги прави почти нечупливи, но в същото време, ако все пак успеете да счупите вратата, няма да се порежете.

   Ако желаете, можете сами да си инсталирате обикновена душ кабина, но за монтиране на кабина с хидромасаж и други електронни устройства е по-добре да се обърнете към специалисти на сервизния ни  център, с който работим. Те ще ви дадат подходяща гаранция и качествен монтаж.

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители

НЕДЕЛЯ И ПОНЕДЕЛНИК- Почивен ден