Начало Новини ДУШ ЗА ВГРАЖДАНЕ - ПРЕДИМСТВА

ДУШ ЗА ВГРАЖДАНЕ - ПРЕДИМСТВА

ВГРАДЕН ДУШ - ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ

Вграденият душ е удобна система, която има редица предимства в сравнение с класическите модели.
На първо място, тя спестява от използваемото пространство в банята. На второ, дизайнът на банята е много по красив и уютен.

Има няколко възможности за извършване на монтаж на душ питата, която е част от системата. Тя може да се вгради в стената посредством стенно рамо, а може да се вгради и на тавана чрез специално право рамо. Важно е да изберете правилната дължина на рамото, за да минимизирате водните пръски.


Тези системи за вграждане могат да са допълнително оборудвани с допълнителна душ слушалка, монтирана на държач на стената или на окачване. Вграденият смесител може да се постави на място удобно за потребителя. Относно дизайн и материал, производителите предлагат разнообразие от интересни декоративни решения, вариращи от лъскав хром или имитация на дърво до злато, от овални и квадратни форми, до иновативни и дръзки решения. Всичко това дава възможност да се избере душ батерия, съобразена с интериора на банята. 

МОНТИРАНЕ

Монтирането на душ системата се състои от два етапа - полагане на тръби и свързващи възли.
Последователността на работата ако предварително не са ви заложени трбите е приблизително следната:
Първоначално ще трябва да пробиете стените. За това се нуждаете от ударна бормашина. Работата трябва да се извършва с маска и очила, тъй като в процеса се образува много прах. Тръбите първо се свързват към смесителя. Важно е да се осигури 100% надеждност на всички връзки. Не забравяйте, че за отстраняване на неизправности ще се наложи разбиване на стената. Водоснабдяването от смесителя към питата на вградения горен душ се извършва най-често с металопластикови или медни тръби. Тези материали се считат за най-практични и трайни. За свързването се използват фитинги. Не трябва да се спестява точно от тези конструктивни елементи, за да се избегне авария и течове. Интегрираният смесител представлява кутия, която е достъпна за ремонт, без да разглобява цялата конструкция.
Консултирайте се със специялист преди да купите душ за вграждане. Той ще ви помогне при избора на дизайн, който най-добре ще отговари на изискванията ви.


Когато купуват вграден душ, хората често избират многофункционални модели, без да мислят, че повечето от тези опции няма да им бъдат полезни. Съобразявайки се с мнението на професионалисти в тази област, можете да избегнете безсмислено надплащане.

Разгледайте още душ кабини!

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители

Магазин Макензи, няма да работи от 02.07.22г. до 11.07.22г.

Магазин Макензи, няма да работи от 02.07.22г. до 11.07.22г.