Начало Новини Големите награди от кампания

Големите награди от кампания

Традиционната кампания на Fayans - "Мистериозен купувач", тази година стартира на 7 май и продължи до края на септември. В този период, много магазини за продажба на дребно на санитарен порцелан бяха посещавани от "мистериозни купувачи" - служители на Рока България АД, които "играха" ролята на потенциални потребители, търсещи продукти за окомплектоване на "своята" баня.

За тази кампания, Рока България АД осигури и раздаде много награди, като единственото условие за успех бе търговците да представят на клиентите продуктите на марката Fayans: серии B-Free, Vega, Terma Nova, Flamenco, Neo и Classica; концепцията Combo с Combo 1 и Combo 2; акрилните вани и душ корита Fayans; сериите смесители Eos, Inix, Rodas и Neo на Fayans. Когато, освен познатите вече продукти на марката, търговците препоръчваха и някоя от новостите на Fayans: Combo 3, Combo Mebel, умивалници Plus, поддушови корита и душ кабини Sfera, те получаваха допълнителни награди. В течение на кампанията марката Fayans представи на пазара и други нови продукти, като серията умивалници Geometry, за които също важаха условията на тази промоция.

Всеки магазин беше посещаван няколко пъти през периода на промоцията от различни "мистериозни купувачи". Всеки път, търговецът имаше възможност веднага да получи награда и да участва в голямата игра с награди. Всички търговци, препоръчали продукти с марката Fayans в един от двата етапа на кампанията, участваха в разпределянето на съответните етапни награди - ваучери с различна стойност за покупка в магазини „Техномаркет".

Всички търговци, препоръчали на „мистериозен купувач" продукти с марката Fayans през целия период на кампанията „Мистериозен купувач", имаха възможност да получат голямата награда за „Продавач на годината на марката Fayans", а техните търговски обекти да бъдат обявени за „Магазин на годината на марката Fayans".

На 31 октомври 2008 год., в присъствието на нотариус, от над 500 талона за препоръчан продукт Fayans, бяха изтеглени големите награди.

„Магазин на годината на Fayans" е обект Складова база на „Промат Комерс"ООД в гр.Стара Загора. Собственикът на обекта получава Пакет "Екскурзия за двама в чужбина" (с всички разходи платени) - осемдневна почивка в Египет: Кайро+Хургада.

„Продавач на годината на марката Fayans" е Галина Едрева от обект Озирис в гр.Бургас. Тя получава по избор пакет "Уикенд за двама в курорт в България" (с всички разходи платени) - СПА Комплекс Катарино или санитарен порцелан FAYANS за обзавеждане на баня на стойност 1000 лв.

Коментари

A&M Ceramica AB Aca Ceramica Aco AERAULIQA Akvo Alaplana Ceramica Alcaplast ITT Ceramic Kapitan Mainzu Ceramica UNDEFASA Всички
Производители